Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse
Elefant balansoar din lemn Merbau

Elefant balansoar din lemn Merbau

Marca: Merbau

 

 

Pret: 379.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Elefant balansoar din lemn Merbau
Comanda instant - Elefant balansoar din lemn Merbau

Email Telefon

Elefant balansoar din lemn Merbau

Elefant balansoar din lemn Merbau

O jucarie clasica din lemn, elefantul balansoar este realizat din lemn placaj de fag de 18 mm si este foarte solid, are suport pentru picioare . Balansoarul este recomandat copiilor intre 1 si 3 ani.

• Dimensiuni  balansoar: 730 x 315 x 530 mm
• Inaltime sezut: 280 mm
• Greutate  balansoar: 4 kg

Elefantul balansoar  din lemn este dedicat acelor copii, care deja stau sigur mai mult timp fără să fie sprijinite lateral de bare de siguranță. Acest tip este unul cu două mânere pentru copii să se prindă în timpul miÈ™cării cu efort pentru a se putea balansa È™i singuri. Să zicem, este indicat pentru copii de peste 1 an, iar vârsta superioară ar fi în jurul anilor 4-5.
Balansarea este benefică copiilor. Mișcarea de balansare armonizează activitatea celor două emisfere cerebrale, care în mod implicit dezvoltă capacitățile intelectuale și creativitatea laolaltă. Copii, care se joacă cu leagănul, cu balansoare, se dezvoltă mai rapid. Căluțul balansoar așa devine o jucărie educativă în mod implicit.
Elefantul balansoar poate reprezenta un cadou perfect și în familii, unde sunt mai mulți copii, deoarece fiind o jucarie rezistentă, durabilă, mai multe generații se vor putea juca cu el.

La cerere balansoarul poate fi executat si in alte variante de culoare.
Varsta recomandata: 12 luni+

Atentie! Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer