Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse
Stampile Luminoase Crayola

Stampile Luminoase Crayola

Marca: Crayola

 

 

Pret: 169.00 Lei

Stoc limitat

Comanda acest produs

Stampile Luminoase Crayola
Comanda instant - Stampile Luminoase Crayola

Email Telefon

Stampile Luminoase Crayola

Stampile Luminoase Crayola

 
 

Color Wonder Light-Up Stamper ofera ore de exprimare creativa, fara nici o mizerie. Parintii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la curatenie datorita cernelurilor speciale care se vad doar pe hartia Color Wonder.

Tinerii artisti se vor bucura de modul in care stampilele lumineaza magic in orice culoare aleg. Include 10 stampile distractive, cu tematica oceanica. Produsul necesita patru baterii AA si este destinat copiilor cu virsta de trei ani si peste. Zece stampile cu tematica marina permit copiilor sa-si creeze propriile povestiri si creatii subacvatice.

Stampilele flexibile sunt moi la atingere, iar copiii le pot schimba cu usurinta intre ele. Cerneala Color Wonder nu coloreaza pe pereti, covoare, haine sau piele. Cerneala magica apare numai pe hartie speciala Color Wonder, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatarea acesteia. Stampila electronica cunoaste culoarea pe care o utilizati. Se aprinde in culoarea violet atunci cand se inmoaie in cerneala purpurie, portocaliu atunci cand se inmoaie in cerneala portocalie, si verde atunci cand se inmoaie in cerneala verde. Experimentati cu efecte de culoare marmorata prin scufundarea in mai multe culori a placutelor de stampila.

Stampila Light-Up Stamper vine cu trei culori de cerneala, plus trei marcatori mini Color Wonder in rosu, galben si albastru pentru a va perfectiona creatiile stantate. Produsul are un design compact, cu spatii de depozitare pentru marcatori si placutele de stampila, pentru a mentine consumabilele ordonate si organizate. Jucaria functionand cu baterii, cernelurile fara miros si designul portabil fac acest set ideal pentru calatorii lungi.

Continutul pachetului: stamper cu lumini, 12 pagini de hartie alba Color Wonder, trei marcaje Mini Color Wonder si 10 stampile cu tematica oceanica.
 
Dimensiuni: 5.1 x 33 x 27.9 cm.

Varsta recomandata: 3 ani+.

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer