Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse
Tablou din lemn Copacul vietii

Tablou din lemn Copacul vietii

Marca: Merbau

 

 

Pret: 89.00 Lei

Stoc terminat

Comanda acest produs

Tablou din lemn Copacul vietii
Comanda instant - Tablou din lemn Copacul vietii

Email Telefon

Tablou din lemn Copacul vietii

Tablou din lemn Copacul vietii

 
 

 Un décor cu o semnificatie aparte ..

Realizat din lemn de fag cu grosime de 10 mm . Dimensiuni aproximative : 40x 30 cm . Culoare :wenge .
Poate fi realizat la comanda in orice variante de culoare sau dimensiuni. Poate fi personalizat cu nume sau text (ex  Pentru nasii de cununie: Nasii sunt singura familie pe care o alegi!, etc )
 
Despre Copacul vietii:
 
 

Se pare ca Pomul Vietii apare in religie, mitologie, filosofie si chiar biologie. Puteti vedea referiri la acesta in Egiptul Antic, Europa, budism, crestinism, Mesoamerica, Orientul Mijlociu, mitologia nordica, literatura, film, jocuri video si, desigur, bijuterii.

Este o metafora pentru unitate si un simbol al vietii vesnice.

Civilizatiile antice din Egipt, Asiria si Persia au purtat bijuterii cu Copacul Vietii ca o modalitate de a-si exprima filozofia lor asupra vietii. Anticii preferau pandantive cu Tree of Life din lemn, piatra sau bronz si le purtau pe un snur de piele sau sfoara pentru a le transforma intr-un colier. Popularitatea colierelor Pomul Vietii a crescut in mod semnificativ in ultimii ani, probabil in mare parte datorita filmului „Tree of Life”, cu Brad Pitt.

Arborele Vietii descrie coborarea divinului in lumea manifestata si metodele prin care uniunea divina este atinsa in aceasta viata. Este privit ca o harta a psihicului uman si a lucrarilor de creatie.
Este important sa realizam ca natura pura a divinitatiii este unitatea si ca aspectele aparent separate sunt doar raspandite, traind intr-o stare de iluzii separate.

Unii oameni se intreaba ce reprezinta simbolul Tree of Life in timp ce altii au deja legaturi profunde cu acest simbol. Cred ca Arborele Vietii simbolizeaza ca suntem cu totii inradacinati in dragoste, de acolo crestem. Exista o expresie continua de nastere, renastere si conexiune care este in legatura directa cu experienta umana. Fiecare copac este unic, supravietuieste fara truda, are nevoie de hrana pamantului si de lumina soarelui.

 Tree of Life este unul dintre cele mai populare simboluri.

Motive pentru a darui sau detine  Copacul Vietii

Dobandesti cunoastere si o constetizare mai profunda a sinelui si a celorlalti
Copacul Vietii este asociat cu cunoastere si intelepciune. Daca esti in cautarea un simbol sa iti reaminteasca si sa te tina concentrat in drumul tau catre constientizare, cunoastere si intelepciune, pomul vietii va face doar asta.

In Cartea Proverbelor, pomul vietii este asociat cu intelepciune.

In budism, copacul Bodhi sau pomul vietii este copacul sub care Buddha a atins iluminarea.

Si in culturile nordice, Pomul Vietii reprezinta un izvor magic de cunoa?tere.

Gasesti putere si stabilitate
Arborele Vietii te poate ajuta sa gasesti tarie si stabilitate. Un simplu colier cu Copacul Vietii te tine inspirat si incurajat.

Copacul Vietii simbolizeaza nemurirea in multe culturi si atunci cand te confrunti cu o afectiune fizica, acesta iti poate inspira o noua speranta si iti alimenteaza puterea de a merge inainte cu incredere deplina.

Consolidezi conexiunea ta cu Dumnezeu
Cand vremurile sunt mai dificile sau atunci cand pur si simplu cauti sa intaresti legatura ta cu Dumnezeu, Pomul Vietii te poate ajuta sa experimentezi acest lucru, simbolizand dragostea lui Dumnezeu.

In crestinismul rasaritean (ramura a crestinismului ce prinde si Biserica Ortodoxa), arborele vietii reprezinta Iubirea lui Dumnezeu, in timp ce in credinta Baha’i semnifica manifestarea lui Dumnezeu.

Hraneste legaturile de familie
Arborele vietii, cu semintele, ramurile si radacinile sale, reprezinta arborele genealogic. Fie ca iti doresti sa întemeiezi o familie sau sa o consolidezi pe cea pe care o ai, Pomul Vietii poarta o mare importanta.

In multe credinte si religii, Pomul Vietii este considerat un simbol al fertilitatii si mentine puternince legaturile de familie.

Insufla abundenta si prosperitate in viata ta

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer