Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse
Cadou aniversare casatorie 25 ani Nunta de argint

Cadou aniversare casatorie 25 ani "Nunta de argint"

Marca: Primodor

 

 

Pret: 169.00 Lei

Stoc limitat

Comanda acest produs

Cadou aniversare casatorie 25 ani Nunta de argint
Cadou aniversare casatorie 25 ani Nunta de argint
Comanda instant - Cadou aniversare casatorie 25 ani "Nunta de argint"

Email Telefon

Cadou aniversare casatorie 25 ani "Nunta de argint"

Cadou aniversare casatorie 25 ani "Nunta de argint"


Nunta de argint este un prilej excelent pentru reinnoirea juramintelor fata de cel caruia i-am spus  DA acum 25 de ani. Iar aceasta a doua nunta cere si cadouri la aniversarea casatoriei de 25 de ani.

Este destul de greu sa oferi un cadou unor oameni care au acumulat atât de multe în timpul petrecut împreună. Te gândeÈ™ti ca în 25 de ani împreuna, cam È™i-au luat de toate  È™i asta iÈ›i face munca găsirii unui cadou perfect cu atât mai dificila
Daca sunteti în situația de a alege un cadou pentru niște prieteni dragi care isi reînnoiesc jurămintele după 25 de ani petrecuți împreuna va oferim o varianta originala, un dar personalizat si un decor de camera in acelasi timp.


Daca este personalizat, este unic, iar daca este unic, va fi iubit si apreciat din tot sufletul.Un astfel de eveniment merita marcat prin cadouri deosebite . Sa cinsteasca momentul, sa faca referire la evenimentul in sine, la cifra pe care o aniverseaza, la un lucru important din viata lor de cuplu.

Aminteste-ti de copilarie, cand obisnuiai sa-ti scrijelesti numele pe copac sau pe biblioteca, spre disperarea parintilor. Cat de mult iti placea sa-ti vezi numele acolo. Era ceva unic. Acest sentiment se pastreaza si de aceea ni se par de vis obiectele personalizate cu numele nostru, cu simboluri sau mesaje care au o semnificatie aparte pentru noi. Astfel cei care sarbatoresc acest eveniment vor ramane cu o amintire unica ce le va povesti fix despre casnicia lor.

Un cadou unic,  personalizat pentru aniversarea casatoriei pe care nu ai nicio sansa sa il vezi redaruit prietenilor.

 
Realizat din lemn cu grosime de 8 mm. Poate fi vopsit intr-o gama variata de culori.
 
Dimensiuni aproximative :latime 42 cm , lungime cca 60 cm (ambele piese ) 
 
 
La comanda realizam litere 3D din lemn in orice configuratie. Culorile pot varia.
  
 Din aceeasi categorie mai puteti comanda puzzle cu litere 3D din lemn, ceasuri personalizate din lemn, litere 3D din lemn, suport medalii  personalizat, support periute de dinti personalizat, cuiere personalizate , etc . Realizam pe baza de comanda orice tip de cadou personalizat din lemn.
 
 
 
 
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer