Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse

Politica confidentialitate si solutionarea litigiilor

Confidențialitatea datelor personale

S.C. Primodor Distributie SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 32536.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Primodor are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in condiÈ›ii optime a serviciilor asociate site-ului cu articole pentru copii primodor.ro. 

 Prin completarea formularului de înregistrare al magazinului online primodor.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de către administratorii Primodor Distributie in urmatoarele scopuri: 
•Stabilirea contactului cu clienții;
•Prelucrarea comenzilor; 
•Participarea la concursuri, promoÈ›ii; 
•Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind modificari in site, contul de utilizator, etc); 
•Transmiterea de oferte, promoÈ›ii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea magazinului online primodor.ro. 
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informării utilizatorilor privind situatia contului de pe primodor.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidenÈ›ialitate, nu ezitati sa ne contactaÈ›i prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@primodor.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Primodor Distributie SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:


*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 
 
Solutionarea online a litigiilor
 
 Platforma SOL este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor intre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).
 
 
 
 
 
 
 
 

spacer