Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse

Comanda online sau telefonica

Comanda online

  1.  - Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Daca stiti exact produsul pe care il cautati puteti introduce cuvantul in campul de cautare din partea din dreapta sus. Odata ce ati gasit produsul potrivit cerintelor dvs, apasati pe butonul "adauga-ma in cos”.
  2.  - In continuare va aparea pe ecran o notificare pentru a va informa ca produsul a fost pus in cosul de cumpărături. Daca doriți sa va continuați cumpărăturile puteti inchide fereastra de notificare din X sau daca doriti sa fiti trimisi automat la cosul de cumpărături puteți accesa "arata cosul”. In coșul de cumparaturi veti gasi produsele pe care le-ati adaugat in cos. In partea de sus va apărea opțiunea de autentificare daca aveti deja cont inregistrat sau de creare cont nou. Dupa introducerea datelor apasati butonul "finalizare comanda'.
  3. - Finalizarea comenzii. Pentru a fi comanda finalizate este nevoie de a fi bifata casuta de acceptare a termenilor si conditiilor site-ului nostru.
  4.  - Confirmarea comenzii. Dupa inregistrarea comenzii pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmare inainte de trimiterea coletului. Comenzile neconfirmate telefonic nu se expediază!
Comanda telefonica

Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9 si 17. Numărul de telefon disponibil pentru comenzi este:
- 072629
De asemenea dacă pe parcursul plasării comenzii online pe primodor.ro întâmpinați dificultăți sau aveți unele nelămuriri nu ezitați sa folosiți numerele specificate mai sus pentru clarificare.

spacer