Salut, îți poți crea un CONT NOU sau te poți AUTENTIFICA

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Informatii
Marci produse
Geoboard - planseta geometrica 17 cm

Geoboard - planseta geometrica 17 cm

Marca: Primodor

 

 

Pret: 29.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Geoboard - planseta geometrica 17 cm
Geoboard - planseta geometrica 17 cm
Geoboard - planseta geometrica 17 cm
Comanda instant - Geoboard - planseta geometrica 17 cm

Email Telefon

Geoboard - planseta geometrica 17 cm

Geoboard -planseta geometrica 17 cm

 

Geoboard este un instrument Montessori cu reala valoare in invatarea matematicii, insotind copilul de la crearea primelor forme geometrice, pana la unghiuri si geometrie plana avansata. De asemenea, poate fi folosita pentru dezvoltarea abilitatilor lingvistice atunci cand sunt create litere si diverse imagini sugestive. Cu ajutorul elasticelor , copilul poate crea sute de forme, cifre, litere si imagini.


Geoboard este ideal pentru cunoașterea formelor geometrice, pentru formarea figurilor diverse, cifrelor și literelor. Dezvoltă creativitatea și dorința pentru experimentare. Dezvoltă îndemânarea copiilor.

 

Realizat din lemn cu grosime de 18 mm. Poate fi realizat in orice variant de culoare .

 

Dimensiune planșetă lemn 17 x 17 x 6 cm

Culorile pot varia. La cerere poate fi realizata si in dimensiuni mai mari , cu mai multi pini.
Geoboard este un instrument de manipulare matematică inventat și popularizat în anii 50 de către un matematician egiptean, util în primul rând în studiul geometriei plane, în analiza formelor poligonale.


Folosite frecvent în primele etape de învățare (vârstă preșcolară și clasele mici), aceste obiecte au devenit extrem de populare în ultima jumătate a secolului trecut, fiind utilizate intensiv în metoda pedagogică Montessori, dar și în alte tipuri de învățământ. Matematica manipulativă este extrem de distractivă pentru copii și are un rol cheie în  facilitarea înțelegerii noțiunilor matematice mai complicate, de mai târziu. Geoboard este doar unul dintre aceste instrumente, alături de jocurile de tip Tangram, de cuburi, bețisoare și tije destinate numărării, discuri fracționate, forme geometrice plane sau 3D pentru studiul volumelor etc.

 

Cu geoboard matematica poate fi într-adevăr distractivă!

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer